Circuitul National de Mini-Rugby – Trofeul Olteniei „Trevor Maringell”

Va așteptăm cu drag sâmbăta dimineața pe STADIONUL MUNICIPAL ZĂVOI, la orele 09.00 sa participați la deschiderea ediției I a acestui eveniment sportiv inedit care scrie o noua pagina în istoria sportului din Vâlcea.
„TROFEUL OLTENIEI- Trevor Martingell” este organizat de către C. S. T. LYKAIOS împreună cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI RÂMNICU-VÂLCEA și se află sub egida FEDERAȚIEI ROMANE DE RUGBY! ❤️
Vă așteptăm cu bucurie sa veniți cu copiii și nepoții în ambele zile de weekend între orele 09:00-14:00 pe Stadionul Municipal pentru a încuraja lupisorii Lykaios care concurează pentru orașul nostru dar și pentru a va bucura de acest spectacol sportiv în premieră!
LYKAIOS YOUNG LEADERS PACK vă așteaptă cu nerăbdare cu bucurie pentru a celebra cei 10 ani de la fondarea Clubului Sportiv de Tineret LYKAIOS!
Mulțumim domnului Primar Mircia Gutău pentru sprijinul acordat în organizarea Trofeului Olteniei la Mini-Rugby.
Mulțumim domnului Președinte Alin Petrache al FRR pentru girul acordat în organizarea etapei de circuit și pentru acceptarea turneului ca etapa în cadrul circuitului național de Mini-Rugby!
Mulțumim sponsorului principal Nurvil Audi fără de care lucrurile nu ar fi fost atât de bogate în organizare!
Mulțumim tuturor sponsorilor care ne sprijină cu drag: SANOVITA. VTV, UNISEM, NORDEXIM!
Mulumim prietenilor de la Luci Print. DJ NICK, Restaurante OK, Direcția Județean pentru Sport, Asociația Judeteana Sporul pentru Toți!

Leave a Reply